Често Задавани Въпроси

Какво означава Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified е програма на Даймлер за употребявани автомобили Мерцедес-Бенц. Автомобилите са с възраст до 48 месеца и 100 000км. Всички автомобили по програмата Mercedes-Benz Certified имат гаранция минимум 48 месеца от датата на първа регистрация и 200 000км*. (*съгласно условията на CarGarantie). Минимален пробег до техническо обслужване минимум 6 месеца/7500км. Автомобилите са с доказана история.

Какво означава Silver Star Approved?

Silver Star Approved е програма на Силвър Стар за употребявани автомобили. Автомобилите са с възраст до 48 месеца и 100 000км. Автомобилите по програмата са с гаранционни условия съгласно условията на производителя им. Също така са с доказана история и не повече от 1 предишен собственик.

Всички предлагани автомобили ли са Silver Star Approved или Mercedes-Benz Certified?

Не всички автомобили отговарят на условията на посочените две програми, независимо от тяхната възраст.

Възможно ли е обратно изкупуване при покупка на употребяван автoмобил?

Да, Силвър Стар Ритейл е готов да изкупи Вашия употребяван автомобил при покупката на нов или употребяван автомобил от нашия асортимент. Силвър Стар не изкупува автомобили с манипулиран пробег.

Как оценявате автомобила ми при обратно изкупуване?

Използваме външна лицензирана оценителска фирма, партньор на Даймлер АД. Същата издава доклад за състоянието на автомобила, а оценката се потвърждава от експерти на Силвър Стар.

Предлагате ли лизингови условия при закупуване на употребяван автомобил?

Предлагаме оперативен лизинг (наем), финансов лизинг във всичките му законови форми, съвместно с доказани професионални финансови институции. Оперативен лизинг е възможен за всички автомобили по програмите Mercedes-Benz Certfied и Silver Star Certified.

Всички лизингови оферти, показани в уебсайта, са индикативни.

Ако желаният от мен автомобил се намира в друг град, можете ли да го доставите?

Да, транспортът в България е за наша сметка.