Въпроси, Отговори и Предимства

Какво означава Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified е програма на Mercedes-Benz за употребявани автомобили на марката. Автомобилите са с възраст до 48 месеца и 100 000км. Всички автомобили по програмата Mercedes-Benz Certified имат гаранция минимум 24 месеца от датата на покупка и 200 000км*. (*съгласно условията на Real Garant). Минимален пробег до следващо техническо обслужване е минимум 3 месеца/3000км. Всички автомобили по програмата са с доказана история, произход, проверено техническо състояние и гарантиран реален пробег. Предимствата за клиента са спокойствие и сигурност при избора на автомобил, липса на бъдещи разходи за непредвидени ремонти, гарантирани изгодни и гъвкави условия за финансиране на покупката, възможност за обратно изкупуване или замяна в края на лизинговия период, ползване на удължена гаранция за автомобила.

Какво означава Silver Star Approved?

Silver Star Approved е програма на Силвър Стар за употребявани автомобили. Автомобилите са с възраст до 48 месеца и 100 000км. Автомобилите по програмата са с гаранционни условия съгласно условията на производителя им. Също така са с доказана история и не повече от 1 предишен собственик.

Всички предлагани автомобили ли са Silver Star Approved или Mercedes-Benz Certified?

За поддържане на разнообразен асортимент Силвър Стар предлага и бюджетно ориентирани експонати, на различна възраст и пробег, които не покриват условията на посочените две програми.

Доверете се на качеството на Mercedes-Benz. Вземете своя употребяван мерцедес като изберете между коли върнати от лизинг или втора ръка от физически лица. Предимствата на програми Mercedes-Benz Certified и Silver Star Approved са за вас!

Възможно ли е обратно изкупуване при покупка на употребяван автoмобил?

Да, Силвър Стар Премиум Мобилити има готовност да изкупи Вашия употребяван автомобил при покупката на нов или употребяван автомобил от нашия асортимент. Силвър Стар не изкупува автомобили с манипулиран пробег.

Как оценявате автомобила ми при обратно изкупуване?

Използваме външна лицензирана оценителска фирма, партньор на Даймлер АД. Същата издава доклад за състоянието на автомобила, а оценката се потвърждава от експерти на Силвър Стар.

Предлагате ли лизингови условия при закупуване на употребяван автомобил?

За автомобили с възраст над 12 месеца, имаме договорена лихва от 2,99% за финансов лизинг с водещи лизингови компании, с които Силвър Стар е в партньорски отношения.

Максималният срок на лизинга е 60 месеца, ако възрастта на автомобила след изтичане на лизинговия период не надхвърля 8 години, а минималната първоначална вноска е 20%.

Имаме опция за гарантиране на високи остатъчни стойности, спрямо срока на лизинга и предвидения предварително годишен пробег на клиента.

 

Също така можем да предложим оферти за оперативен лизинг на място в нашите шоурууми за употребявани автомобили на възраст до 12 месеца.

 

На база тези параметри, може да получите ориентировъчен бюджет за месечна вноска в калкулатора, наличен под цената на всяка обява за употребяван автомобил.

*За конкретна индивидуална оферта, отговаряща на вашите изисквания се свържете с нас по мейл или телефон или заповядайте на място.

Ако желаният от мен автомобил се намира в друг град, можете ли да го доставите?

Да, транспортът в България, за клиенти заплатили автомобил от друг град е за наша сметка.